Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Art Cabinet – Päätösjuhla // Closing Party 28.1.Kirjoitettu: 1.1.2023

// Scroll down for ENG //

Art Cabinet -yhteisönäyttely lähestyy loppuaan. Näyttelyyn on saanut jokainen Hirvitalon aktiivi tai ystävä tuoda oman teoksensa koko näyttelyn ajan ja siitä on kehittynyt mainio, runsas kokonaisuus vanhojen ja uusien hirvitalolaisten teoksia. Nyt oon aika kokoontua yhteen juhlistamaan näyttelyä. Lämpimästi tervetuloa Hirvitalolle näyttelyn päätösjuhlaan lauantaina 28.1 klo 17-21.30! Samalla on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua näyttelyn taiteilijoihin. Näyttelyyn on myös edelleen mahdollista osallistua omalla teoksella!

Ohjelma alkaa vegaanisella Kansankeittiöllä (huokeahintaista ja herkullista sapuskaa 3-10€), jonka jälkeen on luvassa kaksi kiehtovaa esiintyjää: Antti Kyrö sekä Hanskalokero. Playtime noin klo 18 alkaen.

Illan esiintyjät:

Hanskalokero on yhden musikantin systeemi, joka soittaa arkaaisia huilumelodioita pitkähuilulla ja sopilkalla. Vanhojen kansansävelmien lisäksi ohjelmistoon kuuluu omia sävelkudelmia.

Antti Kyrö?! Omien sanojensa mukaan ihan älyttömän hyvä ja kova tyyppi. Silti ihan vaan ihminen ja ylimainostaakin ehkä aika ajoin oman olemuksensa suuruutta ja tärkeyttä. Nyt kuitenkin esityksessä muutaman oman runon lisäksi joitain Eino Leinon tuotannon lyyrisempiä tekstejä, joille siis Antti aikoo antaa oman äänellisen kosketuksensa. Tule katsomaan, kuinka tämä debyytti noiden lyyristen runojen kanssa onnistuu!

Päätösjuhlan jälkeen näyttely on avoinna vielä sunnuntaina ja tiistaina.

Näyttelyn taiteilijat huom: näyttelyn purku on keskiviikkona 1.2 klo 14-19. Jos et pääse hakemaan teostasi tuolloin voit sopia muun ajan lähettämällä sähköpostia meille tai yksityisviestiä somessa (mesenger ja Instagram/Hirvitalo).
Valitettavasti emme voi säilyttää teoksia talolla pitkään, joten haethan ne mahdollisimman pian näyttelyn jälkeen!

—ENG—

Welcome to the Closing Party of our abundant community exhibition Art Cabinet on Saturday 28 th of January from 5 pm to 9.30 pm, serving live performances and vegan food! In the event there is also a great opportunity to meet some of the exhibition’s artists – or to become one yourself!

During the exhibition all Hirvitalo actives and friends have had the chance to participate the exhibition with their artwork. You can still bring your own art piece to display in the Art Cabinet! Each participant can bring one piece less than 1mx1m as long as there is space left.

Program:
Folk’s Kitchen (vegan food 3-10€, pay what you can) at 5 pm.
Two mystical artists performing from 6 pm on:
Antti Kyrö (poetry) and Hanskalokero (archaic flute melodies).

The exhibition is open until January 31st.

For the exhibition artists:
We are going to take down the exhibition on wed February 1st from 2 pm to 7 pm. If you can´t come pick your artwork at that time, please message us to set a different time (email/facebook/instagram). We cannot guarantee safe storing of artworks at Hirvitalo.