Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Velijoonas Jokisen, Re-clipin ja Anu Vallin näyttelyt Hirvitalolla 7.11.-27.11.Kirjoitettu: 30.10.2009

Valokuvia, maalauksia ja installaatio.

Velijoonas Jokisen, Re-clipin ja Anu Vallin näyttelyt Hirvitalolla 7.11.-27.11.

Avajaiset 7.11. klo 18.00 alkaen
Tervetuloa!

—–

Velijoonas Jokinen: Klaani
valokuvia

Velijoonas Jokisen valokuvat ovat kuin kalliomaalauksia tämän päivän ympäristössä. Ne perustuvat hänen omiin näkemyksiinsä. Valokuvissa historia, nykypäivä ja ajatukset ovat sekoittuneena.

velijoonas_netti.jpg

—–

Re-clip :  what not (Hirvitalon galleria, marraskuu 2009)

Teos koostuu noin kolmen viime vuoden aikana tekemistäni luonnoksista sekä maalauksista, joista olen koostanut tilaan kollaasin/installaation. Astit havainnoivat ympäristöään haluamattaankin todella tarkasti, ja tekemisen kautta on mielestäni hyvä ja luonnollinen tapa purkaa ja läpikäydä tätä informaatiota. Kun tästä syntynyttä materiaalia tarkastelee dokumentteina läpikäydyistä prosesseista, on helppoa nähdä sen yleismaailmallinen ja monilla eri tasoilla toimiva perus olemus. “Kehitys” kaikilla sen tasoilla on olemassaolosta väistämättä seuraava asia. Se miten se esimerkiksi yksilötasolta alkaen käsitteenä laajennettaessa muuttaa muotonsa helposti lähtökohdistaan riippumattomaksi, saa sen väistämättä ajautumaan moniin eri suuntiin jotka saattavat olla pahastikin ristiriidassa keskenään…

re-clip on äänen ja kuvan sekä niiden moninaisten ilmenemismuotojen ja yhteyksien parissa toimiva yhden miehen yhteisö.

Lisätietoja: re-clip(at)post.com, www.re-clip.co.nr

—–

Anu Valli: Kannanottoja
maalauksia

Työni ovat kannanottoja ja näkemyksiä tämän ajan ilmiöistä sekä niiden seurauksista. Elämme ympäristössä, jonka ilmapiiriä leimaa usein tyhjyys ja tyytymättömyys, jota ihmiset täyttävät melko usein tarpeettomilla materian, saavutusten ja statuksien hankkimisella tähdäten koko ajan tulevaisuuteen, vaikka vain tämä hetki on totta ja mennyt on mennyttä.