Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Dokumentti LA VIDA LOCA hirvitalolla Su.8.11.2009Kirjoitettu: 4.11.2009

Hirvitalolla
Su 8.11.2009
klo 18

LA VIDA LOCA (Meksiko/Ranska,2008)

Ohjaaja: Christian Poveda (1957-2009)
Kesto: 90.min
Kieli: Espanja (Tekstitys Englanniksi)

Suora ja mitään kaunistelematon dokumentti-elokuva kertoo kahden jengin jakamasta San Salvadorista (El Salvador) jonka arki on hullua ja myös erittäin haurasta. Hurjilla tatuoinneilla koristautuneet jengiläiset ovat globalisaation sivutuotetta, tuontitavaraa Los Angelesin kaduilta. Kärsittyään vankilatuomionsa Yhdysvalloissa, heidät karkoitettiin El Salvadoriin. Jengeigin kuuluu varovaisen arvion mukaan yli 30 000 ihmistä, joista suuri osa nuoria ja lapsia. He puhuvat tilanteestaan ohjaajalle häkellyttävällä avoimuudella ja suoruudella, tulevaisuudettomilla nuorilla ei ole enää mitään menetettävää. Ohjaaja Christian Poveda murhattiin syyskuussa 2009 San Salvadorissa.