Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

XII RAP PEIJAISET 29.11.09Kirjoitettu: 24.11.2009

IIX RAP PEIJAISET
SUNNUNTAINA 29.11.09
VASTAVIRRALLA
LIPUT 4 e

Olemme kuulleet hirvitalolla huhu-puheita että rap-musiikki on nyt kova juttu maailmalla, joten ilonamme on täräyttää 3 hienoa esiintyjää joista saamamme ennakkotietojen muka ainakin suurin osa edustaa tätä rap-musiikkia. JES JES JOU!

SAHLA & RAHKILA
Jätkillä on kitarat. Räppääkö ne? Laulaa ne ainakin. Onko ne lentokone? Mitä helvettiä? Kaverit itse sanoo että “Tämä nyt on tämmöstä rock-musiikkia.” Mutta uskoakko tuohon? Kuulostaa epäilyttävältä. Sen verran hämärää meininkiä että pakko tsekata.

PROSTITUTE BOYS feat. Amir
Tuore dynaaminen duo Mc Fuck’i’ri ja Mc Goljat tylyttää! Biitit heiluu, värisee ku nopat Corollan peilissä/riimit tippuu paikoilleen ku kumi asfalttiin näiltä nuorilta gansta-kolleilta yo. Etno-vaikuitteitakin on tässä kuultavissa mut esikuvat siististi suomi-räpin kultaisessa menneisyydessä.

VANJA JA IHMISPUOLIKKAAT
Vanja tulee ihmispuolikkaineen Tampereelta. Äänet polveilee sävykkäiden melodioiden harmoniassa. Mietiskelevää ja lämmintä lyriikkaa, tuoretta ajatusvirtaa maan turujen toreilta sisältä ja ulkoa.

Peacpala Dj’s: Väärällä nopeudella soitettuja lempilevyjäsi ja takuvarmaa sählinkiä jo vuodesta pipo! Vaikkakin ajetaan mopua iliman pipua.

In English:
RAP-MOOSE-PARTY

There is three artist in this evening.At least 2 of them sings and plays  so called rap-music. First Sahla & Rahkila is somekind of rock duo but really good, they maybe rap maybe not. Also there is rap-duo called Prostitute boys feat.Amir that is cool suomi-getto-amis-rap.Then there is vanja ja ihmispuolikkaat that sounds melodic and harmonic. and give us probably something to think with them warm and mellow flow.Peacepala dj collective will entertain you with music-records while theres no live act on stage.

TERVETULOA! WELLCOME! BIENVENIDO! SALUT!
rappeijaiset