Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Ekspressiivinen taideterapiatyöpaja to 28.9. / Expressive art therapy workshopKirjoitettu: 26.9.2023

(c) Riikka Ussa

🎨 Ekspressiivisen taideterapian pienryhmätyöpaja to 28.9. klo 19-21 // 🎨 Expressive art therapy workshop – Thu 28.9. at 7pm-9pm

(Scroll down for English)

Tervetuloa taideterapiatyöpajaan Hirvitalolle torstaina 28.9. gallerian sulkeutuessa! Työpajaa vetää ekspressiivisen taideterapian opiskelija Riikka Ussa. Paja on ilmainen ja tilaa on 8 osallistujalle. Materiaalit löytyvät paikan päältä. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen hirvitalo.archive@gmail.com to aamuun mennessä! 🎨

“Tule kokemaan taiteen ja luovuuden voima ja riemu, aiempaa taiteen tekemisen tuntemusta et tarvitse. Matkaamme avointen kysymysten, mielikuvituksen ja kollaasin avulla siihen, mikä on tässä syksyisessä hetkessä ja elämässä itselle läsnä. Mukaan avoin ja utelias mieli; kiire jää kotiin, harjoittelemme myös hidasta hetkestä nauttimista!

Lämpimästi tervetuloa 😊” -RiikkaExpressive art therapy group workshop – Thursday 28.9. at 7pm-9pm

Welcome to a small art therapy workshop on Thursday after the gallery closes! The workshop will be led by Riikka Ussa, a student of expressive art therapy. The workshop is free and there is space for 8 participants. Materials are provided for you. Please sign up by sending an email to hirvitalo.archive@gmail.com. You have until Thursday morning to sign up! 🎨

“Come and experience the power and joy of art and creativity; you don’t need any prior experience in art-making. We will embark on a journey using open-ended questions, imagination, and collage to explore what is present in this autumn moment and in your life. Bring an open and curious mind; leave the rush at home, as we will also practice enjoying the slow moments!

A warm welcome 😊” -Riikka