Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Hirvitalo Suomen sosiaalifoorumissa 17.–18.5.Kirjoitettu: 1.5.2008


Frenckellin alikulkutunneliin (MEDIATunneli) 12.-18.5. kaavailtua tamperelaisen Hirvitalon ja helsinkiläisen Vadelma ry:n yhteistaideteosta ei voida esittää. MEDIATunnelin sisällöstä huolehtiva Mainostoimisto Roihu ilmoitti, ettei voi valitettavasti näyttää heille toimitettua materiaalia suunnitellussa tilassa, koska se ei sovi tilan omistavan Tampereen pysäköintitalo Oy:n imagolle. MEDIATunneliin suunniteltu videoteos käsittelee kaupunkitilaa vaihtoehtoisten kulttuuritoimijoiden näkökulmasta. Kaupunkitilassa tapahtuvaa laajamittaista mainontaa kyseenalaistanut sisältö katsottiin olevan ristiriidassa tilan omistajan toimintaidean kanssa. Alkuperäinen teos tullaan näyttämään sosiaalifoorumin aikana 17.-18.5. Työväen keskusmuseo Werstaan tiloissa. Osittain dokumentaarinen teos sisältää mm. animaation Näsijärvenranta 34:n vallatulla talolla toteutetusta sarjakuvatyöpajasta.


Hirvitalon väki osallistuu Tampereen työväen keskusmuseo Werstaassa järjestettävään Suomen sosiaalifoorumiin toteuttamalla videoteoksen yhteistyössä helsinkiläisen Vadelma ry:n kanssa Freckelin alikulkutunneliin (Mediatunneli) ja performanssin. Videoteos on nähtävissä 12.–18.5. ja performanssi lauantaina 17.5.
Sosiaalifoorumin yhteydessä järjestetään myös Mahdollisuuksien tori -tapahtuma, johon hirvitalolaiset toteuttavat kierrätysvaate -aiheisen muotinäytöksen.Suomen sosiaalifoorumi: http://www.sosiaalifoorumi.fi