Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Näyttelyavajaiset ja Pispalan karnevaali – Opening night and Pispala Carnival 25.5.24Kirjoitettu: 24.5.2024

(English below)

Lauantaina 25.5. Hirvitalolla aukeaa kolme upeaa näyttelyä, joista kukin tutkailee omalla erilaisella taidesuuntauksellaan empatian, yhteyden ja tunneilmaisun teemoja. Tarkemmat tiedot näyttelyistä löydät täältä.

Ovet taiteen ääreen aukeavat jo klo 12, mutta avajaispuheet, -tarjoilu ja muu meno on vasta illalla klo 17 alkaen. Osa taiteilijoista on kuitenkin tavattavissa jo päivällä klo 12-13, karnevaalitunnelmissa!

Lauantaina Hirvarin pihaan saapuu nimittäin Pispalan karnevaali! Tule tekemään löytöjä Karnevaalibasaarilla klo 11-18. Karnevaalin ajan pihassa on myynnissä suolaista ja makeaa purtavaa. Jokainen keksi tukee Hirvitalon toimintaa <3

Pispalan karnevaalin muu ohjelma löytyy osoitteesta pispalankarnevaalit.fi.

Hirvitalolla on paljon portaita. Tarkemmat esteettömyystiedot täällä. Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita.

🌱
🌱

On Saturday, May 25, three magnificent exhibitions will open at Hirvitalo, each exploring the themes of empathy, connection, and emotional expression through different artistic approaches. You can find detailed information about the exhibitions here.

We open at 12 PM (12:00), but the opening speeches, refreshments, and other opening night activities will start in the evening from 5 PM onwards. However, some of the artists will be available for a meet and greet during the day from 12 PM to 1 PM, in a jolly carnival atmosphere!

That’s because the Pispala Carnival is coming to Hirvitalo’s yard on Saturday! Come and discover treasures at the Carnival Bazaar sale from 11 AM to 6 PM. Savory and sweet snacks also for sale in the yard. Every purchased cookie supports Hirvitalo’s activities <3

You can find the rest of the Pispala Carnival program at pispalankarnevaalit.fi.

Hirvitalo has many stairs. Our accessibility information can be found here. Hirvitalo strives to be a safer space.