Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Raphaël Beaun performanssi+työpajakokonaisuus 6.6.-7.6. // Performance & workshop by l’apharéKirjoitettu: 5.6.2024


(Julisteesta poiketen, ke 5.6. työpaja on valitettavasti peruttu. // Unlike in the poster, the Wed 5.6. workshop is unfortunately cancelled.)


FI:

Ranskalainen performanssi- ja tanssitaiteilija l’apharé eli Raphaël Beau tuo muuallakin testatun performanssi- ja työpajakokonaisuutensa Here for a Moment Hirvitalolle 6.-7.6.2024 osana Annikki OFF-ohjelmistoa.

Tämänkertaisen Here for a Moment -kokonaisuuden teema on “text and textures”, ja se sisältää:

TYÖPAJA “play and act from what is here

to 6.6. klo 15-17

Työpajassa leikitään, antaudutaan uteliaisuudelle tässä ja nyt, aistitaan, nähdään ja kuunnellaan. Se on leikkikenttä, jossa osallistujia pyydetään kiinnittämään huomiota kuhunkin hetkeen ja olemaan vuorovaikutuksessa sen kanssa.

  • Työpaja sopii kaikille 11 vuotta täyttäneille.
  • Työpaja on englanniksi.
  • Ilmoittaudu etukäteen: soili.jappinen@gmail.com.
  • Ilmainen.
  • 10 paikkaa

PERFORMANSSI “here for a moment”

pe 7.6. klo 19-19:20

Tanssia ja spoken wordia sisältävä sooloperformanssi Hirvitalolla. Performanssi leikittelee esityspaikan fyysisillä rakenteilla, tekstuureilla ja reaaliaikaisesti tapahtuvilla tilanteilla. Sooloesityksen tavoitteena on tuoda yhteenkuuluvuuden tunnetta yleisön kesken ja luoda yhteyksia esitykseen osallistuvien ja esitystilan välillä.

Esityksen kesto on 20 minuuttia. Vapaa pääsy.

Annikki OFF -runofestivaalin 2024 ohjelma: https://annikinrunofestivaali.net/annikki-off/


EN:

French performance and dance artist l’apharé, also known as Raphaël Beau, is bringing his tried and tested performance and workshop series “Here for a Moment” to Hirvitalo from June 6th to 7th, 2024, as part of the Annikki OFF program!

This time the theme is “text and textures”, including:

WORKSHOP “play and act from what is here”

Thu 6.6. from 3pm to 5pm

Participants are invited to meet with their own practices and creative desires of the moment, through movement, writing, drawing and composing with the present elements.

The workshop is about playing, about letting oneself be curious, here and now, about sensing, seeing, listening, about letting one’s own skin be touched by the skin of the place. It is a playground where the participants are invited to give attention to the present environment, to play and interact with it.

  • Suitable for everyone over 11 years old
  • The workshop is in English
  • Sign-ups in advance: soili.jappinen@gmail.com
  • Free!
  • 10 spots

PERFORMANCE “here for a moment”

Fri 7.6. at 7pm

A solo performance by the artist featuring dance and spoken word, performed at Hirvitalo. The performance plays with the physical structures, textures, and real-time situations of the venue. It aims to create a sense of togetherness among the audience and to build connections between the participants and the performance space.

Duration 20 minutes. Free entry.

Annikki OFF poetry festival 2024: https://annikinrunofestivaali.net/annikki-off/