Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Osallistu Ihmisen kuva -nukketaidenäyttelyn työpajoihin!Kirjoitettu: 16.5.2010

Mitä kaikkea nukke voi olla? Entä omakuva? Pispalan nykytaiteen keskus kutsuu kaikki halukkaat vauvasta vaariin tekemään omakuvanuken kesäkuussa 2010 järjestettävään IHMISEN KUVA -nukketaidenäyttelyyn.

Nukkeja voi valmistaa työpajoissa, joita järjestetään Tampereella toukokuussa. Työpajoissa hyödynnetään lähinnä kierrätys- ja luonnonmateriaaleja. Tekijöiden suostumuksella valmiit nuket jäävät väliaikaisesti järjestäjien huostaan osallistuakseen näyttelyyn, ja ne saa takaisin itselleen näyttelyn päätyttyä. Työpajassa aloitetun nuken tekoa voi tulla jatkamaan myös muihin pajoihin.

Tulevat työpaja:

Ma 17.5. Galleria Rajatila klo 15-20
Yli 12-vuotiaille, nuoremmat voivat tulla esimerkiksi vahempien seurassa. Voit valmistaa työpajan materiaaleista mielikuvituksellisen omakuvanuken. Vapaaehtoinen materiaalimaksu 2€.
> Lisätietoja

> Galleria Rajatila

22.5.2010 Mahdollisuuksien tori, Väinö Linnan aukio klo 10.30-12.40

Kaikenikäisille. Työpajassa valmistetaan itseä esittävä, koristeltu pahvinukke. Ei ennakkoilmoittautumista. Työpaja on maksuton.
> Lisätietoja
> Mahdollisuuksien tori

29.5.2010 Pispalan karnevaalit, Pispalan nykytaiteen keskus klo 12-
Kaikenikäisille. Voit valmistaa työpajan materiaaleista mielikuvituksellisen omakuvanuken. Ei ilmoittautumista. Vapaaehtoinen materiaalimaksu 2€.
> Lisätietoja
> Pispalan karnevaalit
> Pispalan nykytaiteen keskus

30.5.2010 Lastenkulttuurikeskus Rulla klo 12-15
Yli 5-vuotiaille. Työpajassa valmistetaan itseä esittävä, koristeltu puinen pöllinukke. Ennakkoilmoittautuminen Rullan kautta. Työpaja on maksuton.
> Lisätietoja
> Lastenkulttuurikeskus Rulla

Lisää Ihmisen kuva -näyttelystä:
www.ihmisenkuva.net