Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

NUKKETEATTERISATU PRINSSI JA HIIRI Maanantai 28.6. klo 17, Pispalan nykytaiteen keskusKirjoitettu: 23.6.2010

 prinsiijahiiri.jpg

Ihmisen kuva -näyttelyn päätösesityksenä nähdään Julia Gauffinin ja Tytti Marttilan lasten nukketeatterisatu, joka perustuu suomalaisen kansansatuun. Esitys soveltuu kaiken ikäisille. Pääsymaksuna kerätään vapaaehtoinen kolehti.

Näyttely on nähtävissä ennen esitystä klo 15 alkaen, ja ovet suljetaan klo 18.
Buffetissa vohveleita, kahvia ja mehua, tervetuloa!

Tietoa näytelmästä:

PRINSSI JA HIIRI

Pienessä metsämökissä alkaa tapahtua ihmeellisiä asioita, kun ujo prinssi löytää metsän kätköistä itselleen epätavallisen morsiamen…

Prinssi ja hiiri on suomalaiseen kansansatuun perustuva, nukketeatterin ja tarinankerronnan yhdistävä lastenesitys. Tässä lämminhenkisessä esityksessä lapset pääsevät kurkistamaan kuninkaan linnan tapahtumiin, osallistumaan hiiren taikoihin ja seuraamaan prinssin ihmeellistä kosiomatkaa metsän uumeniin.

Esityksen kesto noin 30 minuuttia.