Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Punkku Folk 2 to 1.7. klo 16-21Kirjoitettu: 29.6.2010

Punkku Folk on täällä taas!

Ensimmäinen Punkku Folk keräsi to
10.6. hulppeat 200 ihmistä, joten pakkohan se on ottaa uusiksi!

Punkku Folk 2 pidetään to 01.07. Hirvitalon pihassa (Hirvikatu 10) klo 16-18 picnicin merkeissä ja illalla runouden ja musiikin merkeissä klo 18-21. Lopuksi klo 21:15-22 vietetään akustista Open Stagea.

Punkku Folk 2 picnicin aikana tietenkin ohjelmassa hyvän seuran ja iloisen meiningin lisäksi kaikille kävijöille avoin runollinen ja musiikillinen Open Stage klo 16-18. Open Stagen aikana kirjaimellisesti lava on yleisön vapaasti käyettävissä ja lavalla saa tehdä mitä haluaa (soittaa, laulaa, runoilla, vitsailla, vetää performanssin), vain mielikuvitus on rajana!

Punkku Folk 2:n Iltamissa klo 18-21 tarjolla runoutta ja musiikkia.

Runoilemassa ykkös-Punkku Folkista peruuntunut Susanna Taivalsalmi, Jani Salminen, Jokke “Keiju” Karjalainen, ja Kristiina “Krisse Sydän” Tuominen pitää lavalla kirjansa ennakkomaistiaiset! Lisäksi luvassa myös runollisia yllätysesiintyjiä!

Musiikista vastaavat Anna Klaus (http://www.myspace.com/annafungus), Mikko ja Jussi (runoutta ja musaa show), ja Krisse Sydän featuring Teija Lehto. Luvassa myös musiikillisia yllätysesiintyjiä!

Virallisen runo- ja musiikkitarjonnan jälkeen lopuksi lava aukeaa kansalle, eli klo 21:15-22 pidetään akustinen open stage.

Hirvitalo auki Punkku Folk 2:n aikana ja sisätilan wc käytettävissä picniccaajille ja iltaohjelmaa katsastamaan tuleville. Sateen varalta tarjolla sadekatosta ja erittäin huonon ilman iskiessä siirrymme Punkku Folk 2 viettämään sisätiloihin! Eli vaikka sadesää iskisi, ei tarvitse jättää bileitä väliin!!!

Punkku Folk on iloinen koko kansan tapahtuma, johon kaikki ovat iloisesti tervetulleita, eli ei muuta kuin sankoin joukoin TERVETULOA!!!!

Terveisin:
Punkku Folkin järjestäjät Kristiina Tuominen ja Susanna Taivalsalmi.