Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

ÄÄNI ITÄÄ – AASIA PISPALASSA 17.7.2010Kirjoitettu: 9.7.2010

ÄÄNI ITÄÄ – AASIA PISPALASSA
Lauantaina 17.7.2010
HIRVITALO (Hirvikatu 10)
Alkaen klo 17…

Esiintyjät:

GangZI (Chi)
Pekka Koponen (Fi)
Suvadeep Das (In)

Illan aikana esiintyy kolme mielenkiintoista artistia, joista ensimmäisen mainittakoon intialainen performanssitaiteilija Suvadeep  Das.
Suvan taiteessa sekoittuu rituaalimaisuus ja intialainen fyysisyys. Tällä kertaa hänen performatiivisessa luennossaan kuuluu myös musiikkia. Lisäksi kuullaan Pekka Koposen kurkiharppua ja kokeellista kansanmusiikkia.
Illan päättää kiinanmongolialainen GangZi. Akustisen kitaran kanssa esiintyvä GanZi yhdistää kurkkulaulua muun muassa kiinalaiseen musiikkiin, rokkiin ja mongolialaiseen kansanmusiikkiin. Tervetuloa tunnelmalliseen puutarhakonserttiin!

vapaa pääsy