Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Thaimaalaisten marjanpoimijoiden oikeuksia ajavat aktivistit esittäytyvät Pispalan kirjastolla la 18.9. klo 18.30Kirjoitettu: 17.9.2010

Pispalan kirjasto
Tahmelankatu 14
Tampere

Perillä pääset keskustasta helposti bussi 21:llä

Viime aikoina thaimaalaisten marjanpoimijoiden tilanne pohjoisessa Suomessa ja Ruotsissa on herättänyt paljon keskustelua. Vastikään thaimaalaisten poimijoiden työoloihin Lapissa perehtymässä käynyt tutkija ja aktivisti Junya Lek Yimprasert saapuu Pispalan kirjastolle kertomaan tilanteesta Pohjoismaissa ja Thaimaassa.

Tilaisuuden yhteydessä näytettäneen viime vuonna valmistunut Ruotsin marjanpoimijatilanteesta kertova video ‘The 2009 Blueberry Fiasco in Sweden’. Videossa on englanninkielinen tekstitys. Vapaamuotoisen tilaisuuden lopullinen sisältö varmistuu kuitenkin vasta juuri ennen esitystä.Tilaisuuden kielenä on pääsääntöisesti englanti, mutta esitystä pyritään tulkkaamaan suomeksi mahdollisuuksien mukaan.

Junya Lek Yimprasertin mukana saapuu myös hänen työparinsa Richard Thompson Coon.

Tilaisuus on maksuton ja sen järjestää Pispalan kulttuuriyhdistys ry

Lisätietoja: mikko.lipiainen[at]gmail.com