Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

SHORTS ON ICE 2 – elokuvia lumiscreenille Hirvitalolla 19.2. klo 19Kirjoitettu: 15.2.2011

FUTURE SHORTS ja PISPALAN NYKYTAITEEN KESKUS esittää

SHORTS ON ICE 2
-Elokuvia lumiscreenille

Aika: 19.2. klo 19
Paikka: Pispalan Nykytaiteen Keskus, Hirvikatu 10

Ohjelmassa on tuore Future Shorts-lyhytelokuvakooste TAMKin opiskelijoiden alkukuvilla maustettuna. Muusta ohjelmasta vastaa elävä orkesteri Bundolo. Bundolo on pitkän linjan muusikoiden Kusti Vuorisen (haitari) ja Sami Sippolan (saksofoni) muodostama kokeellinen orkesteri. Ohjelmassa Vuorisen sävellyksiä, kotimaisia tangoja ja vapaata pudostusta.

Heitä muodollisuus pois, hyppää pulkkaan ja suuntaa kohti Hirvitaloa. Tarjolla uskomaton lumiscreeni, rentoa ulkoilmatunnelmaa ja kuumaa mehua. Lämpimiä vilttejä on tarjolla kylmää vastaan. Omat lämmikejuomat sallittuja.

Tapahtuma on osa Ratiritirallaa– talvitapahtumaa Pispalassa klo 12 eteenpäin. Kokeile vaikka jäägolfia Saunasaaren edustalla, tai osallistu pilkkikilpailuun.

After ski -jatkot Pub Kujakollissa.

Vapaa pääsy.

TERVETULOA!

http://www.futureshorts.fi