Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Kodinelektroniikkaorgiat -näyttely Hirvitalolla 20.2.-13.3. AVAJAISET 19.2. klo 19Kirjoitettu: 16.2.2011

Kodinelektroniikkaromun uusi villi elämä näyttäytyy Hirvitalon yläkertaan kootussa Kodinelektroniikkaorgiat -näyttelyssä, jossa esitellään edellisellä viikolla järjestetyn kokeellisen elektroniikan työpajan aikaansaannoksia. Työpajan ohjaajana toimi KOELSE – Kokeellisen elektroniikan seura.

Kodinelektroniikka vaikuttaa merkittävästi käyttäytymiseemme yksityisen piirissä. Suunniteltaessa laitteita arjen avuksi, ohjelmoidaan myös tapaamme toimia keittiössä, olo- ja makuuhuoneessa sekä wc:ssä. Mitä tapahtuu, kun kodinelektroniikan käyttäjä alkaakin toimia laitesuunnittelijoiden ehdottaman arkilogiikan vastaisesti? Tarjoaako virtapiirien remiksaus uuden mahdollisuuden viimeisiään vetelevälle kodin apurille ja isännälleen/emännälleen?