Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Anarkistinen lukupiiri tiistaisin Hirvitalolla 1.3. alkaenKirjoitettu: 20.2.2011

Anarkistinen lukupiiri kokoontuu jälleen kerran viikossa maaliskuun alusta ainakin toukokuun lopulle. Lukupiirissä voidaan perehtyä anarkismin klassikoihin, harvinaisuuksiin tai moderneihin virtauksiin aina osallistujien mielenkiinnon mukaan.Lukupiiri on kaikille avoin eikä edellytä aiempaa perehtymistä anarkistiseen kirjallisuuteen.

Lukupiiri kokoontuu tiistaisin klo 19. Paikkana on Hirvitalo, osoitteessa Hirvikatu 10, 33240 Tampere.

Ensimmäinen tapaaminen on tiistaina 1.3.

Johdatuksena ja ensimmäistä tapaamista varten luettavana tekstinä olkoon Rudolf Rockerin anarkismin keskeistä sisältöä ja aatehistoriaa paikantava kirjoitus Anarkismi: sen päämäärät ja tarkoitukset. Mahdollisia tulevia teemoja ovat jo aiemmin kiinnostusta herättäneet insurrektionalismi sekä anarkismi, arvot ja moraali.

Tervetuloa!