Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Tara Pattenden: Sässyssä 27.2.-13.3. AVAJAISET la 26.2. klo 19->Kirjoitettu: 21.2.2011

Pispalan nykytaiteen keskus
Hirvikatu 10
27.2.-13.3.
Avajaiset la 26.2. klo 19

Sässyssä  on kokoelma päälle puettavia, elektronisia ääniä tuottavia naamioita ja lisäruumiinosia. Näyttelyvieraat ovat tervetulleita kokeilemaan näitä vaatekappaleita ja pukuja, leikkimään niillä ja luomaan yhdessä henkeäsalpaavaa kakofoniaa!

Tara Pattenden on mediataiteilija, joka tutkii työssään teknologian ja esitystaiteen välimaastoa. Hänen työnsä perusvireenä on leikkimielisyys ja absurdius. Hän on viehättynyt teknologian tulevaisuudenlupauksista ja nauttii luodessaan teknisiä ratkaisuja, jotka ovat vaivaannuttavia, kömpelöitä ja epätoivottuja.

Lisätietoa:

mikko.lipiainen[at]gmail.com

———————————-

Tara Pattenden: Sässyssä
Center of Contemporary Art Pispala

27.2.-13.3.
Opening Sat 26.2. at 19

Street address: Hirvikatu 10

Sässyssä is a collection of wearable noise making masks and appendages.  You are invited to come and play, wear the costumes, make some noise and create a spectacular cacophony.

Tara Pattenden is a media artist exploring the intersection between technology and performance aesthetics. Underpinning her work is a sense of playfulness and the absurd.  She is intrigued by prophecies of technology and enjoys creating technologies that are awkward, clumsy and intrusive.

More info:
mikko.lipiainen[at]gmail.com