Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Anarkistinen lukupiiri Hirvitalolla 5.4. klo 19-21Kirjoitettu: 5.4.2011

Seuraavaksi lukupiirissä keskustellaan Colin Wardin teoksesta Anarchism: A Very Short Introduction (Oxford University Press, 2004). Kirjasta luetaan sivut 1-25, eli kaksi ensimmäistä lukua “Definitions and ancestors” ja “Revolutionary moments”.

Linkki tekstiin:
http://zinelibrary.info/very-short-introduction-anarchism-colin-ward

*

Lukupiiri kokoontuu kerran viikossa maaliskuun alusta ainakin toukokuun lopulle. Yhdessä voidaan perehtyä anarkismin klassikoihin, harvinaisuuksiin tai moderneihin virtauksiin aina osallistujien mielenkiinnon mukaan. Lukupiiri on kaikille avoin eikä edellytä aiempaa perehtymistä anarkistiseen kirjallisuuteen. Mukaan voi liittyä koska vain. Tervetuloa!