Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Tanssilaboratorio 7.-12.6. – PÄÄTÖSTAPAHTUMA SU 12.6. klo 16-21Kirjoitettu: 8.6.2011

Sunnuntain päätöstapahtuma Hirvitalolla klo 16-21.
Ohjelma: Klo 17 Hirvitalon Tanssi -installaatio
, klo 19.30 Butoh-kurssin esitys teemalla Aika
Lisäksi DJ:t Lauri Leino ja Tommi Jakonen
Tarjolla myös ruokaa
Tervetuloa!

Butoh- ja Nykytanssi-improvisaatio-kurssit Hirvitalon ympäristössä ja 7.-9.6. kello 11.00-16.00 Pispalan teatterin tiloissa

Harjoittelemme muun muassa läsnäoloa, tietoisuutta, tilan, ajan ja energian kuuntelua ja aistimista, vahvistettua kontaktia itseen, toiseen ja ympäristöön. Kehon keskustasta lähtevää liikettä ja liikkumattomuutta, seisomista ja omaa liikettä mielikuvien avulla ja liikkeellisten periaatteiden herättämänä. Lisäksi teemme esityksellisiä improvisaatioita, joissa kokemaansa saa annetun idean sisällä tutkia ja kokeilla, antaa kokemukselle elämä ja elämälle kokemus. Butoa luovana energiana.

http://www.butoh.name/butoh.name/butoh.name_English.html
http://butohname.magix.net/ http://www.taidelaari.fi/Members/oskuleinonen
https://www.facebook.com/butoh.name?sk=wall

10.6. kello 17.00-19.00
11.-12.6. kello 11.00-16.00

Nykytanssi-improvisaatio-kurssi

Improvisaatiosta tanssi-installaatioksi –työpaja on avoin kaikille tanssista kiinnostuneille. Työpaja pohjautuu improvisaatioon, joten se soveltuu niin vasta-alkajille, kuin tanssia harrastaneillekin. Työpajassa pääsee luomaan oman näköistään tanssia, ja jakamaan tanssikokemuksensa ryhmässä. Lisäksi työpajassa tehdään improvisoituja koreografioita työskennellen erikokoisissa ryhmissä. Improvisaatioharjoituksia pohjustetaan erilaisilla elementeillä, kuten tilallisilla ratkaisuilla, liikkeellisellä lähtökohdalla, ääniharjoituksilla ja tehtävillä.

Työpajan päätteeksi järjestämme yleisölle avoimen Hirvitalon Tanssi -installaation, joka on kestoltaan 5-15 min. Hirvitalon Tanssi -installaatioon osallistuminen on vapaaehtoista.
Helena Kekäläinen on tamperelaistunut freelancer-tanssitaiteilija. Hän toimii tanssijana, koreografina ja tanssinopettajana. Hän on valmistunut tanssijaksi keväällä 2010. Tällä hetkellä hän työskentelee Tanssin,piirrän,piristyn –kokonaisuuden parissa Tampereella kunnallisissa vanhustenhoitolaitoksissa, sekä ohjaa Latinos -tanssitreeniä.

Molemmat kurssit ovat ilmaisia. Kursseille mahtuu vain kymmenkunta osallistujaa, joten ilmottaudu nopeasti!

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen tanjalotta[at]gmail.com lauantaihin 4.6. mennessä. Laita sähköpostiin nimesi, kummalle kurssille tahdot osallistua sekä puhelinnumerosi.

Pirkanmaan taidetoimikunta tarjoaa meille tämän elämyksellisen tanssiviikon.

Yhteistyössä mukana Pispalan teatteri, joka tarjoaa meille Butoh-kurssin tilat Pyynikin Trikoolla (Pyynikintie 25).