Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Fear and Floating at Pyhäjärvi, Kelluvan Puutarhan avajaiset 29.7.Kirjoitettu: 27.7.2011

Tahmelan ranta, Kurpitsatalon kupeessa, Tampere

29.7.2011 klo 16:30 – 22:00

Kelluva Puutarha sonnustetaan avajaisseremonioihin ja juhlaväki kutsutaan paikalle . Väki sonnustautuu myös viehkeän soveliaasti tai mikä parempaa soveltumattomasti kesäiseen iltaan, nauttimaan musikaalisista ja esitystaiteellisesti kiinnostavista akteista Pyhäjärven laineiden säestämänä.

Esiintyjiksi ovat varmistuneet tällä hetkellä:
(Aikataulut päivitetään myöhemmin)

Downbears
Matomeri, (kauhistuttava free-jazz myrsky)
Patrick Pro & Joona
Sunny & Cloudy
Suva, performanssi

DJ:t soittaa ja wokkiruokaa on tarjolla. Yritämme järkätä paikalle telttasaunan.
Eli.
Aloitamme 16.30 iltapäivällä ja jatkamme kunnes tapahtuma kulminoituu ja lopulta kaikki PALAA TULESSA!
Ei vaiteskaan, just kidding.. vaan luomisvimma saavuttaa kliimaksin yhteisissä lauttaimproissa. Lopetamme virallisesti klo 22 jonka jälkeen… onkin jo yö.. ja meininki jatkuu epävirallisissa merkeissä.

Onko sinulla esitys joka sopisi Kelluvaan Puutarhaan? Ota pikaisesti yhteyttä.

The Floating Garden invites people to gather around for the opening ceremony at Tahmela shore,in Tampere next friday 29.7.
The performances (listed above) start around 16.30 and continue till 22

Suva
He works with visual elements of construction and deconstruction. He also involves sound in his work. He has interest in the aspect of public anatomy by which He means, making and doing something with public. The tools of intervention, interaction, anticipation , perception , and the sense of community -making the people perform and looking into the aspects of a collective understanding of Art form.