Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Fitness and Combat Workshop Hirvitalolla ja Tahmelan rannassa 5.-11.9.Kirjoitettu: 31.8.2011

HUOM! Ensimmäinen tapaaminen 5.9. klo 17.30 Hirvitalon pihassa!

Viikon kestävällä leirillä tulemme kohentamaan omaa yleiskuntoamme sekä harjoittelemaan itsepuolustusta. Harjoittelu tapahtuu viikon jokaisena päivänä, jotta jotain jäisi mieleen – esim.itsepuolustustekniikoita hiotaan joka päivä.

Opettelemme mm.refleksi- ,nopeus- sekä koordinaatioharjoituksien avulla käyttämään kehoamme sujuvasti uhkaavissa tilanteissa. Joka päivä harjoitukset alkavat kevyellä venyttelyllä ja sitten lyhyt mutta nopea juoksu Tahmelan rantaan jossa pelaamme eri pelejä, kuten ”littaa”(refleksi) tai ”futista”(koordinaatio), jonka jälkeen palaamme Hirvitalon tyhjälle tontille, ja sitten vasta alkaakin hiki lentää, kalorit palaan jne.

Ns. combat-osuus koostuu pääosin pari harjoituksista,joten otathan frendin mukaan.Tarvitset mukaan asennetta,säkkihanskat (jos löytyy), löysät vaatteet sekä vettä.

– Tervetuloa!
Bruno Tuominen