Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

OUT OF THE MOUTHS OF BABES -päättäjäiset pe 26.8. klo 16-Kirjoitettu: 24.8.2011

Pispalan nykytaiteen keskus ja
Pispalan kirjasto

Paula Ervamaan kokoama näyttely ja tapahtumasarja huipentuu pe 26.8. järjestettävään päätösjuhlaan. Tilaisuus alkaa Pispalan kirjastossa klo: 16-18 Mark Ståhlen luennolla Ihmisyyden rajat kauhuelokuvassa ja jatkuu sen jälkeen Pispalan nykytaiteen keskuksessa, jossa ruokaa, show, musaa ja kenties muuta!

TERVETULOA!

Out of the Mouths of Babes näyttelyn teemana on vapauden polemiikki ja kuolema, joka on aina läsnä sekä ihmisyyden rajat, niin taiteessa, kuin päätösjuhlan luennossakin.

Näyttely koostuu kolmesta pienestä, installoidusta huoneesta.

Ervamaan lapsenomainen, mutta julma ja ristiriitainen maailma koostuu hänen piirustuksistaan, esineistä ja valokuvista. Miia Änäkkälän installaatio Black Cabinet on koostettu hylätystä materiaalista. Antti Silvekosken nauravien kallojen psykedelia ottaa osaa näyttelyn teemaan. Niina Putkosen piirustuksissa inhimilliset luurangot ja olennot leikkivät ja surevat niin elämässä kuin kuolemassakin.