Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Perttu Koppisen taidenäyttely 3.-27.12.Kirjoitettu: 16.11.2011

Perttu Koppisen taidenäyttely 3.-27.12.

Avajaiset lauantaina 3.12. klo 18-21

Hirvitalolla on joulukuussa esillä Perttu Koppisen synkkää fantasiataidetta edustavia akryylimaalauksia. Koppinen on teoksillaan yrittänyt ilmaista visioitaan, uniaan ja tunteitaan. Maalaukset on tehty pitkälti tajunnanvirtana, maalaamalla värejä ja asioita, joita hän on kokenut mielenkiintoisiksi.

Koppiselle taide ei ole vakava asia, vaan hän on usein antanut ”sisäisen lapsensa” maalata, hirviöitä, fantasiamaisemia jne. Osa töistä on tehty myös taideterapiaryhmässä. Koppinen toivoo katsojalle välittyvän sitä inspiraatiota, mitä hän on itse kokenut töitä maalatessaan.

Avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 14-19

Perttu Koppinen’s exhibition 3.-27.12.

Opening Saturday 3.12. 6 PM to 9 PM

Hirvitalo’s December is dedicated to Perttu Koppinen’s acrylic paintings, that represent dark fantasy art. Koppinen has tried to express his visions, dreams and feelings with his paintings. The paintings are a result largely of stream of consciousness, by painting the colors and the things he has experienced interesting.

Art is not a serious matter for Koppinen, but he has often given his “inner child” to paint monsters, fantasy landscapes, etc. Some works have also been made in art therapy group. Koppinen wishes the viewer to be mediated by the inspiration of what he himself has experienced in painting the works.

Opening hours Tuesday to Sunday 2 PM to 7 PM