Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

PUSSY RIOTIN TUKITEMPAUS 28.3. ja ISSUE-FILMINÄYTÖS 30.3.Kirjoitettu: 26.3.2012

PUSSY RIOTIN TUKITEMPAUS
Keskiviikkona 28.3. klo 17 Tampereen ortodoksikirkon edessä

 

Pussy Riot on venäläinen feministinen punk rock-yhtye, joka on tunnettu erityisesti laittomiksi tulkittujen ex tempore-performanssien järjestämisestä Moskovassa. Esityksiä on pidetty epätyypillisissä paikoissa, kuten metroasemalla, poliisivankilan katolla, kirkossa, johdinauton katolla ja punaisella torilla. Esitysten sten aiheina ovat olleet mm. naisten asema Venäjällä ja vuonna 2012 erityisesti pääministeri Vladimir Putinin presdentinvaalikampanja sekä mm. Duuman vaalien epärehellisyys. Tällä hetkellä Pussy Riot ryhmän jäseniä uhkaa seitsemän vuoden vankeusrangaistus huliganismista.

 

 

 

ISSUE DOCUMENTS
Perjantaina 30.3. klo 16 alkaen Galleria Rajatilassa

 

Filminäytös:

 

Invisible Empire

Once Upon A Time In Norway

Pussy Riots

ja muita elokuvia