Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Seikkailuja yhteisömediassa – teatteria virtuaalimaailmassa taiteilija Steve Thompsonin opastamana 17. – 19.4.Kirjoitettu: 11.4.2012

HUOM! To 19.4. järjestettävä työpaja alkaa aikaisemmasta tiedosta poiketen jo klo 15! 

———————————————————————

Pispalan kirjasto
Tahmelankatu 14, Tampere
Ti 17.4. klo 17 Luento: Virtual Theatre and Film Making in Second Life
Ke 18.4. klo 15-17 The Greatest Adventure -käsikirjoitustyöpaja

Pispalan kirjasto ja Hirvitalo
Hirvikatu 10, Tampere
To 19.4. klo 15-17 The Greatest Adventure -ääninäyttelytyöpaja

Pispalassa vieraileva englantilainen muusikko ja mediataiteilija Steve Thompson luennoi työstään virtuaalitodellisuutta hyödyntävän yhteisöteatterin parissa sekä järjestää kaksipäiväisen työpajan, jossa kokeillaan virtuaalista elokuvantekoa.

Parhaillaan Teessiden yliopistossa toimiva Steve Thompson on kuvannut lyhytelokuvia virtuaalitodellisuus Second Lifessa usean vuoden ajan erilaisten yhteisöjen kanssa, ja viime vuonna myös ihmisiä Suomesta osallistui yhteen hänen tuotannoistaan.

Lyhytelokuvien teko Second Lifessa muistuttaa monella tavalla tavanomaista elokuvantekoa käsikirjoittamisineen, näyttelemisineen, ohjaamisineen, äänisuunnitteluineen ja lavastuksineen. Steve Thompson valottaa virtuaalisen elokuvatuotantonsa käytäntöä esimerkein tiistaina 17.4. Pispalan kirjastolla klo 17.

Keskiviikkona ja torstaina 18. – 19.4. järjestettävässä työpajassa on mahdollista kokeilla käsikirjoittamista ja ääninäyttelemistä osallistumalla Steve Thompsonin uusimman, komediallisen The Greatest Adventure -fantasiaelokuvan Suomen osuuden tekemiseen. Onko Pispalassa jokin historiallinen tai tärkeä kohde, jonka haluaisit osaksi elokuvaa? Tule, ja muokataan ideasi käsikirjoitukseksi!

Lisätietoja:
mikko.lipiainen[at]gmail.com

hirvikatu10.net
www.straad.org.uk – www.steve-thompson.org.uk