Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Pispalan nykytaiteen keskus Hirvitalo osana Taidesuunnistusta 21.-22.4. HUOM! Talo poikkeuksellisesti auki klo 11-17Kirjoitettu: 15.4.2012

Pispalan nykytaiteen keskus Hirvitalo on mukana Taidesuunnistus-tapahtumassa lauantaina ja sunnuntaina 21.-22.4. Taidesuunnistus on koko Pirkanmaan laajuinen vuosittainen taidetapahtuma, jonka tarkoituksena on tuoda kuvataiteilijoiden, muotoilijoiden ja käsityöläisten ammattia lähemmäs suurta yleisöä ja madaltaa näin osaltaan kynnystä yleisön ja tekijöiden välillä. Tapahtuman aikana kaikkiin kohteisiin on vapaa pääsy.

Hirvitalolla jatkuu Taidesuunnistuksen aikana Sanna Konolan Vaate interventio -työpaja. Lauantain ja sunnuntain ohjelma on seuraavanlainen:

SUSTAINABLE STYLES AND STATEMENTS  – Kestäviä tyylejä ja toteamuksia la-su 21. – 22.4. klo 11-17

Tämä on VAATE INTERVENTION päättävä viikonloppu. On pohdinnan ja johtopäätösten aika. Kahden viikon aikana syntyneitä kokemuksia ja näkemyksiä asetetaan näytteille ja tallennetaan. Taiteile sanomasi sanoista, kuvista, langoista tai vaatteista. Tyylillä tai ilman. Pue ja jaa arvosi.

kts. Sanna Konolan Vaate interventio -työpajan koko aikataulu ja esite tästä: http://sanna-o-co.blogspot.com/

Lisäinfoa Taidesuunnistus-tapahtumasta löydät tästä linkistä: http://www.taidesuunnistus.net/

Center of Contemporary Art Pispala Hirvitalo is involved in Taidesuunnistus event on Saturday and Sunday from 21st to 22nd of April. Taidesuunnistus is a whole Pirkanmaa-wide annual art event, which aims to bring artists, designers and craftsmen profession closer to the public at large, and thus helping to lower the threshold for the general public. During the event all sites have free entrance.

Sanna Konola’s Apparel Intervention continues during the Taidesuunnistus event in Center of Contemporary Art Pispala. During Taidesuunnistus, the program is as follows:

Sustainable Styles & Statements Sat-Sun April 21-22 11 AM to 5 PM

Sustainable Styles & Statements is the last weekend of Apparel Intervention. It is time to consider and to make conclusions. The results of two weeks of experiences and visions are exhibited. Use words, images, yarn and clothes to express your message.

See the complete schedule for Apparel Intervention here: http://www.hirvikatu10.net/wordpress.1/?p=758

More information about Taidesuunnistus 2012 can be seen here: http://www.taidesuunnistus.net/