Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

La-su 21. – 22.4. klo 11.00-17.00 Kestäviä tyylejä ja toteamuksiaKirjoitettu: 20.4.2012

VAATE INTERVENTION päättävä viikonloppu Hirvitalolla on myös osa Taidesuunnistusta. Kahden viikon aikana syntyneitä tuotoksia, kokemuksia ja näkemyksiä on asetettu näytteille ja tallennettu. Tule tarkastelemaan ja täydentämään Kollektiivista komeroa ja Osallistavia vaatealustoja. Vaatteiden vaihtopiste ja kankaanpainotyöpaja ovat auki koko viikonlopun. Myös avoin vaate- ja käsityötyöpaja jatkaa samaan malliin alakerrassa. Ehdit siis vielä viimeistelemään sen keskeneräisen projektin tai aloittamaan uuttakin! Taiteile kestävämpää vaatemaailmaa sanoista, kuvista, langoista tai vaatteista. Tyylillä tai ilman.

Sat.Su 21.-22.4 SUSTAINABLE STYLES AND STATEMENTS (at 11.00-17.00)

Closing weekend of the APPAREL INTERVENTION at Hirvitalo is also part of the Taidesuunnistus event in Tampere. Results, experiences and views from the past two weeks are being exhibited and recorded. Come and rummage the Collective Closet and Participatory Clothing Platforms. Clothes Swapping Station and Printing Workshop are open the whole weekend. Also Open Craft and Clothing Workshop will continue as usual. So you can still finish that remake project of yours or even start a new one! Show your way of sustainable clothing with words, pictures, threads or cloths. With style or without.