Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Rajaton Leikki – Ilmiötaidenäyttely 26.5-17.6.Kirjoitettu: 23.5.2012

Rajaton Leikki – Ilmiötaidenäyttely

Avoimet avajaiset 26.5.2012 klo 18 alkaen Pispalan Nykytaiteen Keskuksessa. Näyttely jatkuu 17.6 asti Pispalan Nykytaiteen Keskuksessa (ti-su klo 14-20, Hirvikatu 10), sekä Elävän Tulen Olohuoneella (ti, ke, pe, la klo 18-21, Selininkatu 5).

Rajaton Leikki näyttelyssä esillä on monenlaista yleisöä osallistavaa ja yhteisöllisesti tuotettua taidetta. Näyttelyvieraat voivat harjoittaa mm. kivien vaihtokauppaa, äänestää teoksien sisällöistä ja jatkosta, maalata yhteistauluja, tunnelmoida lehdossa runoillen ja maistaa vadelmapirtelöä jne. Ilmiötaideteoksista pyritään luomaan ilmiöitä jotka elävät ja jatkavat omaa elämäänsä näyttelyn jälkeenkin.

Näyttelyn aikana on useita tapahtumia eri pisteissä, performatiivisia keskusteluja ja työpajatoimintaa. Näyttelyvieraat voivat mm. osallistua tiettyinä päivinä vesisotiin, todellisuusopastuksiin, kaupunkivaelluksille, konfliktikeskusteluun giberishiksi, keskusteluun samalla valaen savea ja muihin tapahtumallisiin teoksiin.

Lisätietoa ja päivittyvä ohjelmakartta löytyy Hirvitalolta ja netistä:

www.limitlessplay.blogspot.com

Näyttelyä organisoiva taho: Elävän Tulen Olohuoneen yhteisötaideryhmä

Yhteyshenkilö:
Omar Truco Kallonen
otruco[at]gmail.com
puh. 0504602944