Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Pyhäjärven Taidelautturit, Pyhäjärvi-Art-Raft-Avant-GardenersKirjoitettu: 28.5.2012

Pyhäjärven Taidelautturit,

Pyhäjärvi-Art-Raft-Avant-Gardeners (2012) P              A     R     A          G

Viime kesänä Pispalan nykytaiteen keskus Hirvitalolla järjestetyssä avoimessa työpajassa rakennettiin Pyhäjärveä seilaamaan kierrätysmateriaaleista koottu kelluva puutarhalautta. Lautalla kasvatettiin erilaisia hyötykasveja ja järjestettiin poikkitaiteellisia tapahtumia.

Kuvataiteilija Sami Maalaksen ohjaama ja osallistujiensa kanssa yhteistyössä toteutettu kelluva prosessi sai alkunsa kesällä 2009 Helsingin Juhlaviikkojen aikaan Töölönlahdelle toteutetussa Medusan Lautta -kollektiiviveistoksessa. Tänä kesänä tämä pitkäkestoinen prosessi saa jatkoa teemalla Pyhäjärven taidelautturit, Art Raft Avant-Gardeners. Rakennamme kesän aikana puutarhalautan ympärille uusia liikkuvia lauttamoduuleita jotka lasketaan vesille Tampereen Tahmelan rannalta. Tule mukaan rakentamaan Pyhäjärvelle kelluvaa kaupunkia!

www.kelluvakaupunki.blogspot.com