Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Liepeillä Vanhan kirjastotalon puistossa lauantaina 7.7.Kirjoitettu: 23.5.2012

Tervetuloa Liepeillä ilmaistapahtumaan!

Liepeillä on lauantaina 7.7. Tampereen keskustorin tuntumassa, Vanhan kirjastotalon puistossa järjestettävä vapaan musiikin tapahtuma. Illan aikana Laikun lavalle nousee viisi vaihtoehtoista musiikkia soittavaa yhtyettä, jotka tarjoavat hyvän näkymän tuoreeseen tamperelaiseen musiikkiin. Ulkoilmatapahtuma alkaa kello 17.00 ja loppuu noin kello 22.00. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman yhteydessä on myös myyntikojuja, joissa kaupan on tamperelaisten käsityöläisten tuotteita.

Alla lyhyet esittelyt Liepeillä-tapahtumassa esiintyvistä yhtyeistä ja linkit musiikkinäytteisiin.

Linka:

Garagen, akustisen kuulauden ja suuret melodialinjat musiikissaan yhdistävä Linka keikkailee tällä hetkellä soolona. Kitaran lisäksi keikoilla saatetaan kuulla esimerkiksi 32-kielistä kanteletta, pianoa, urkuharmoonia ja luuttua.

kuuntele Linka

Muuttohaukat:

Muuttohaukat on viisihenkinen, kokeellista autotalli-iskelmää soittava bändi, jonka musiikin juuret ovat punkissa ja gospelissa, päiväkirjoissa, luonnosvihoissa, venäläisessä vanerikitarassa ja erinäisissä kellareissa. Luvassa eläin- ja ihmistarinoita, ilmavaa ilmaisua ja tragikoomista tunnelmointia.

kuuntele Muuttohaukat

Aalto:

Aalto on kuusihenkinen orkesteri, jonka musiikissa kuuluvat vaikutteet ympäri maailmaa. Pohjoisintialaisen taidemusiikin kohdatessa Tuvan arojen yläsävelet idän tahtilajit rytmittävät psykedelian tanssia. Didgeridoo, sitar, klarinetti, kantele ja mandoliini muodostavat orgaanisen mosaiikin, joka kietoutuu perkussioiden luoman rungon ylle. Näistä musiikillisista mineraaleista muodostuu jalokivi, jonka säihke huumaa sinutkin!

kuuntele Aalto

Downbear:

Downbear saattaa murista, sen ruokavalio koostuu monipuolisesta musiikista, ja villeistä ja vivahteikkaista rock-elämyksistä. Downbear on elementissään havumetsän lisäksi myös lavalla. Se koostuu neljästä yksilöstä ja sen kokonaispaino on noin 320 kiloa.

kuuntele Downbear

Con Trane:

Con Trane kulkee kuin juna. Tarkalla otteella syvien vesien tummaa ja melodista groovea.

kuuntele Con Trane

Liepeillä

Liepeillä is an outdoor music happening, which takes place on the 7th of July near Tampere’s town square, at Vanhan kirjastotalon puisto (The Old Library House park). During the evening five alternative music oriented bands rise to the newly built Laikku stage. Offering a good demonstration of originality and freshness, evident in the Tampere alternative music scene. As suggested by the name of the happening, Liepeillä (the Finnish word meaning Outskirts) introduces bands and music that hasn’t been travelling on the most common (traditional) highways, but rather takes its listeners to interesting small roads and scenic routes close by. The event is free, everybody is welcome!

Linka:

In her music Linka combines together garage rock, fragile acoustic elements and harmonic melodies. At the moment she does her gigs solo. She plays the guitar, kantele, organ harmonium, piano and lute.

listen to Linka

Muuttohaukat:

Muuttohaukat plays experimental garage schlager, which is affected by punk and gospel, diaries, scetchbooks, russian plywood guitar and several cellars. Tragicomical songs include animal and human fairytales and different angles to life and society.

listen to Muuttohaukat

Aalto:

Aalto is a six member orchestra, in their music you can hear influences from around the world. When North Indian art music meets the high notes of Tuva Steppe, the time signatures of east rhythm and the dance of psychedelia. Didgeridoo, sitar, clarinet, kantele and mandolin form an organic mosaic, which wraps around a frame of percussion. These musical minerals form a gem, which charms and dazzles with its glitter.

listen to Aalto

Downbear:

Downbear sometimes growls, it’s diet consists of all-round music and the fruit of rich rock experiences. Downbear is in it’s element on the stage as in the forest. It consists of four individuals and it’s total weight is about 320 kilos.

listen to Downbear

Con Trane:

Con Trane goes on like a train. Dark and melodic grooves from deep waters.

listen to Con Trane