Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Musta Pispala 12.-15.7.Kirjoitettu: 23.5.2012

Musta Pispala
12.-15.7.2012

Anarkistinen vastakulttuurifestivaali Musta Pispala järjestetään tänä kesänä heinäkuun toisena viikonloppuna 12.-15.7. Ideana on kokoontua juhlistamaan paikallisen vastakulttuurin jatkumoa sekä luoda yhdessä ilmapiiri, joka on jokaiselle tasavertainen ja turvallinen ilman hierarkioita tai voitontavoittelua.

Viikonlopun päiväohjelma muodostuu erilaisista työryhmistä ja keskusteluista jonka lisäksi järjestämme niin kirja- kuin levymessut sekä tarjoilemme ilmaista vegaanista ruokaa. Iltaohjelma lähtee käyntiin torstain ikärajattomilla aloitusbileillä jonka lisäksi Vastavirta-klubilla rokkaillaan perinteisesti punk-musiikin tahdissa. Tapahtuma levittäytyy spontaanisti ympäri Pispalaa, mutta suurin osa päiväohjelmasta järjestetään Hirvitalolla ja sen lähiympäristössä.

kts. ohjelma

IN ENGLISH

Musta Pispala
12.-15. of July 2012

Anarchist counter culture festival Musta Pispala takes place this summer at 12-15 July. The idea is to gather to celebrate the local counter culture that has existed many years and continues to exist. We aim to create together a safe space with atmosphere of equality without any hierarchies or aims to profit.

In the weekend day program there are different kinds of workshops and discussions. In addition to this we organize both book and record fair and offer free vegan food. The evening program starts on thursday with all-ages launch party. Also Vastavirta-Klubi (co-op maintained punk/alternative venue) will have punk gigs during friday and saturday. Events are spontaneously self-organized all around Pispala, but most of the day program will take place in contemporary art center Hirvitalo or nearby.

see schedule