Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Art Cannibals ryhmänäyttely 21.7.-12.8.Kirjoitettu: 23.5.2012

ART CANNIBALS RYHMÄNÄYTTELY
21.7.-12.8.

Pispalan nykytaiteen keskus Hirvitalo
Hirvikatu 10, Tampere

Avajaiset lauantaina 21.7. klo 18 alkaen

Art Cannibals on kuuden hengen tamperelainen taiteilijaryhmä. Yhteistaiteilua ja ajatuksenjakoa ryhmä on harjoittanut toista vuotta ja ensinäyttelymme ryhmä piti viime vuonna Seinäjoella. Art Cannibals on kasvava nuori ryhmä, mutta jäsenien kesken ryhmä on vaikuttanut jo vuosia erilaisissa kuvataidekuvioissa. Ryhmän toimintaan kuuluu perinteisestä kuvataiteilusta kuvanveistoon, sarjakuvaan, katutaiteeseen sekä tatuointitaiteeseen.

Taiteilijat:

Juulia Markko
Tuomas Antila
Kilju J
J-P Köykkä
El Valdemar
Ville-Veikko Vilenius

Näyttely on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 14-19

Tervetuloa!

ART CANNIBALS GROUP EXHIBITION
21st of July to 12th of August

Center of Contemporary Art Pispala
Hirvikatu 10, Tampere

Opening at 6 PM on Saturday 21st of July

Art Cannibals is a six-person group of artists from Tampere. The group has cooperated and shared ideas for the second year and they did their first exhibition last year in Seinäjoki. Art Cannibals is a growing young team, but the members themselves have contributed for many years in visual art circles. The group’s activities include traditional visual arts, sculpture, comics, street art and tattoo art.

The artists:

Juulia Markko
Tuomas Antila
Kilju J
J-P Köykkä
El Valdemar
Ville-Veikko Vilenius

The exhibition is open from Tuesday to Sunday 2 PM to 7 PM

Welcome!