Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Hirvitalolla soi perjantaina 3.8. HirvitalollaKirjoitettu: 23.5.2012

Hirvitalolla soi
perjantaina 3.8. klo 17-21
Pispalan nykytaiteen keskus Hirvitalo
Hirvikatu 10, Tampere

Pispalan nykytaiteen keskuksella järjestettävät ilmaiset musiikkitapahtumat saavat jatkoa perjantaina 3. päivä elokuuta Hirvitalolla soi -esitysten muodossa. Tästä on hyvä aloittaa musiikkitäyteinen viikonloppu Pispalassa, sillä sunnuntaina 5. elokuuta järjestetään Tahmelan rannassa perinteinen PispalaFolk.

Otto V.
Otto V. & Harmaa Aavistus: Ötökkäbiisi
Otto V. (Myspace)

Otto V. on nykyään Pohjois-Kymenlaaksossa asuva erityisen sympaattista ja mestarillista akustista musiikkia säveltävä ja esittävä muusikko. Otto V.:n lauluntekotaidoista osoituksena mainittakoon Revit sinut kappaleiksi, joka esitys ei jätä ketään kylmäksi.

The Electric Pisara
The Electric Pisara (Soundcloud)

Toisena esiintyjänä Hirvitalolla esiintyy instrumentaaliyhtye The Electric Pisara. Luvassa on monipuolinen kattaus progressiivisen rockmusiikin aikalaisklassikoita 1960- ja 1970-luvulta. Yhtyeen ohjelmistossa on mm. King Crimsonia, Wigwamia, Jukka Tolosta ja Rushia. The Electric Pisarassa soittavat Tuomas Paukku ja Julius Heikkilä, kitarat sekä Mikko Nurmi, basso ja Tatu Henttonen, rummut.

Ilmaistapahtuma.

Hirvitalolla soi
on Friday 3rd of August 5 PM to 9 PM
Center of Contemporary Art Pispala, Hirvitalo
Hirvikatu 10, Tampere

Free music events in Center of Contemporary Art Pispala receive a follow-up on Friday, 3rd of August with Hirvitalolla soi. This is a good place to start the music-filled weekend in Pispala, because on Sunday 5th of August the traditional PispalaFolk is held in Tahmela shore.

Otto V.
Otto V. & Harmaa Aavistus: Ötökkäbiisi
Otto V. (Myspace)

Now a resident of Northern Kymenlaakso, Otto V. composes and performs particularly sympathetic and masterful acoustic music. Otto V.’s songwriting skills is evident for example in Revin sinut kappaleiksi, a performance that will leave anyone cold.

The Electric Pisara
The Electric Pisara (Soundcloud)

Instrumental band The Electric Pisara is the second line-up of the evening. The band will perform a versatile setting of progressive rock music classics from the 1960s and 1970s. The band’s repertoire includes music by King Crimson, Wigwam, Jukka Tolonen, Rush etc. The line-up includes Tuomas Paukku and Julius Heikkilä on guitars, Mikko Nurmi on bass and Tatu Henttonen on drums.

Free event