Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Hirvitalo & Euroopan rakennusperintöpäivät 8.-9.9.2012Kirjoitettu: 5.9.2012

Euroopan rakennusperintöpäivät on jokasyksyinen tapahtuma, joka avaa ovia arvokkaisiin rakennuksiin ja muihin kiinnostaviin kohteisiin ympäri Eurooppaa. Suomessa tapahtumat keskittyvät syyskuun toiseen viikonloppuun.

Euroopan rakennusperintöpäivien (ERP) tarkoitus on lisätä tietoa kulttuuriperinnön monimuotoisuudesta ja erityisesti rakennusperinnöstä sen osana. Tapahtumien avulla herätetään keskustelua sekä edistetään paikallisen rakennusperinnön tuntemusta ja arvostusta. Tule mukaan toimimaan kulttuuriympäristöjen ja rakennusperinnön puolesta!

Joka vuosi rakennusperintöpäiviin osallistuvat maat valitsevat teeman, jonka kautta käsitellään jotakin rakennusperinnön osa-aluetta. Vuoden 2012 teema tarkastelee liikunta- ja urheiluympäristöjä.

Hirvitalo on auki lauantaina 8.9. klo 14-19 ja sunnuntaina klo 12-19.

Kahvia, taidenäyttelyt. Talon kahvilassa pyörii rakennuskorjauskuunnelma.

Mahdollisuus pelata pingistä itsetehdyllä pingispöydällä talon pihassa.