Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Meschini-Baraldi Economics Department.Communication Breakdown -näyttely 15.9.-7.10.2012Kirjoitettu: 6.9.2012

Meschini-Baraldi Economics Department.Communication Breakdown

16.9.-7.10.2012

Avajaiset 15.9. kello 18.00 alkaen

Italialaisten taiteilijoiden Emanuele R. Meschinin (s. Roomassa 1984) ja Paolo Baraldin (s. Bergamossa 1977) valokuvanäyttely Pispalan nykytaiteen keskuksen alakerrassa käsittää Paolo Baraldin taidetta esitteleviä dokumentaarisia valokuvia sekä Lamberto Pignottin, 60-luvun visuaalisen runoilijan teoksia.

Näyttelyn aikana yläkerran galleriaan rakentuu yleisön avustuksella valokuvataideteos, jonka sanoma levittäytyy tekstien ja valokuvien avulla myös ympäröivään kaupunkitilaan.

Economics Department on Meschinin ja Baraldin liikkuva projekti, joka keskittyy luomaan vaihtoehtoisen mainonnan muodon. Julkiseen tilaan levittäytyvissä julisteissa Tampereen, Bergamon ja Rooman asukkaiden muotokuvat ja mietteet yhdistyvät.

www.hirvikatu10.net

Paolo Baraldin nettisivut: www.ilbaro.com

——–

Meschini-Baraldi Economics Department.Communication Breakdown

16th of September – 7th of October

Vernissage 15 of September at 6 p.m.

Exhibition of Italian artists Emanuele R. Meschin (born in Rome 1984) and Paolo Baraldi (born in Bergamo 1977) in the downstairs gallery of Contemporay Art Center Pispala. The exhibition consist of Lamberto Pignottis art and photographs documenting Baraldis actions and works.

With the help of the audience the Economics Department project is constructed to the upstairs gallery during the exhibition where it spreads outdoors and in to the streets of Tampere. Economic Department is a mobile platform made to investigate and create a different type of advertising. In the posters the thoughts and photos of citizens of Tampere, Bergamo and Rome are mixed together.

www.hirvikatu10.net

Website of Paolo Baraldi: www.ilbaro.com

Baraldi ja meschinin nayttelyn juliste

Baraldi ja meschinin nayttelyn juliste