Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Tule suunnittelemaan kevään näyttelyhakua 9.10.!Kirjoitettu: 4.10.2012

Tervetuloa suunnittelemaan Pispalan nykytaiteen keskus Hirvitalon seuraavan näyttelykauden näyttelyhakua!

Tiistaina 9.10. klo 18 järjestetään Hirvitalolla kaikille avoin näyttelyhakukokous, jossa päätetään Pispalan nykytaiteen keskuksen kevään 2013 näyttekauden pituus ja teema. Jos olet kiinnostunut keskuksen näyttelytoiminnan sisällöistä tai käytännön järjestelyistä, tervetuloa!

Ensi kevääksi on päätetty varata jokaisen näyttelyn jälkeen aina viikonlopun verran aikaa tapahtumille ja näyttelyhaun yhteyteen on tarkoitus laittaa myös tapahtumahaku.

Aikaisempia näyttelyhaun teemoja ovat olleet muun muassa toiminta/osallistuminen, sensuuri ja yltäkylläisyys. Näyttelyhakujen teemoittamisen yhtenä ajatuksena on ollut liittää näyttelyiden sisällöt osaksi niitä keskusteluita, joista Hirvitalon yleisöt ja sitä pyörittävät aktiivit ovat kiinnostuneita.

Pispalan nykytaiteen keskus Hirvitalo on näyttely-, projekti- ja tapahtumapaikka, joka tarjoaa tiloja ilmaiseksi taiteilijoiden ja tapahtumajärjestäjien käyttöön. Voit vaikuttaa yleisönä, taiteilijana ja tapahtumajärjestäjänä Hirvitalon toiminnan sisältöihin osallistumalla kaikille avoimiin kokouksiin, joista tiedotetaan keskuksen nettisivuilla hirvikatu10.net, Facebook-profiilissa, Hirvitalon foorumilla ja sähköpostitse.

Lisätietoja:
mikko.lipiainen[at]gmail.com
hirvikatu10.net