Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

MENTAL ALASKA FOLK FESTIVAL 18.7.2008


HEAD OF WANTASTIQUET(USA)
SAMUEL MERI
JAAKKO EINO KALEVI
PERTSA JA TAPSA
*******************************************
HEAD OF WANTASTIQUET

Paul Labrecque, joka on osa hillitöntä Sunburned Hand Of The Man- free impro-kollektiivia, saapuu Suomeen esiintymään soolona nimellä HEAD OF WANTASTIQUET. Labrecque on kotoisin Yhdysvalloista, mutta asettui muutama vuosi sitten Belgian maaseudulle Louvain-La-Neuven pikkukaupunkiin. Head Of Wantastiquetin musiikissa yhdistyvätkin viehättävästi muinaiset ruraalimaisemat modernimpaan tunnelmointiin.

http://www.myspace.com/headofwantastiquet

JAAKKO EINO KALEVI

JEK on todellinen jokapaikan höylä. Soolotuotantonsa lisäksi hänen muita bändejään ovat mm. Profeetta ja Uusi Maailmanuskonto sekä Muuan Mies. JAAKKO EINO KALEVI-nimikkeen alla hän tekee vastustamattoman rullaavaa elektroa, mutta tällä Folk Festival-keikalla hän on luvannut tarjoilla “rauhallisempaa” ja akustiseen päin kallellaan olevaa fiilistä. Tämä kannattaa siis ehdottomasti tulla todistamaan, ei nimittäin ihan hetkeen tule vastaavaa tilaisuutta!

http://www.myspace.com/jaakkoeinokalevi
http://nyt.hs.fi/musiikki/artikkeli/1135233696717

SAMUEL MERI

Samuel Meri on kroonisesti särkynytsydäminen nuorimies, joka musiikillisesti kulkee jossakin Joy Divisionin viitoittaman polun liepeillä. Meri soitti kitaraa edesmenneessä Athletic Arms-kokoonpanossa ja valmistelee tätä nykyä ensimmäistä soolojulkaisuaan. Myös Meri on tällä kertaa liikkeellä akustisemman setin kanssa.

http://www.myspace.com/samuelmeri

PERTSA JA TAPSA

Nämä veijarit ovat vapaan musiikin lähettiläitä, molemmat ovat soittaneet lukuisissa improvisaatio-kokoonpanoissa, mm. Freeplayersissä. Pertsan ja Tapsan improvisaatio ei ole abstraktia kolistelua vaan hypnoottista acid folkia! Ja sitähän ei koskaan ole maailmassa liikaa!
**************************************************************************
lisätietoja:
ardouche[at]gmail.com