Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Ismaila Sanén maksuttomat djembepajat Hirvitalolla 20.8 klo 18-20 ja 21.8. klo 15-17Kirjoitettu: 16.8.2021

ISMAILA SANÉN MAKSUTTOMAT DJEMBEPAJAT HIRVITALOLLA

pe 20.8. klo 18-20, la 21.8. klo 15-17

Djembe on suuren pikarin muotoinen, afrikkalainen rumpu, jota soitetaan paljain käsin. Ismaila Sané on senegalilaissyntyinen lyömäsoittaja, laulaja, tanssija, koreografi ja pedagogi. Sanélla on takanaan pitkä kansainvälinen ura, jonka aikana hän on saanut lukuisia palkintoja mm. Kalevala Korun kulttuurisäätiön tunnustuspalkinnon sekä Opetus- ja kulttuuriministeriön Suomi-palkinnon (Galaxy-yhtyeen rumpalina). Sané oli myös Vuoden artisti -ehdokas Etnogaalassa 2017.
.
Suomessa Sané on tullut tunnetuksi mm. Piirpauken, Senfin, Galaxyn ja Buddha Surfersin riveistä. Nykyisin Sané johtaa afrofuusioyhtye Saïsbaa, joka yhdistää musiikissaan länsiafrikkalaisia perinteitä afrobeatiin, rockiin, funkiin, jazziin ja latinorytmeihin.
.
Rytmi on kuin kieli, sanoo mm. djemben ja bougaraboun taiturina tunnettu Ismaila Sane. Hirvitalo tarjoaa mahdollisuuden tulla oppimaan tätä kieltä mitä parhaimman opettajan johdolla.
.
Työpajat vaativat ilmoittautumisen. Voit ilmoittautua joko molempiin tai vain toiseen työpajaan.
Ilmoittautumiset osoitteeseen hirvitalo.archive@gmail.com Paikkoja on rajoitetusti, joten toimihan nopeasti! Ilmoitamme sinulle, saitko paikan työpajasta. Jos sinulla on oma djembe ja mahdollisuus tuoda se mukanasi, kerrothan sen meille ilmoittautumisen yhteydessä!
.
Työpajat järjestetään sään salliessa ulkona. Pieni sade ei haittaa, sillä Hirvitalolla on mahdollista rakentaa suojaava katos. Mikäli sää on todella huono, työpaja järjestetään sisällä ja mukaan otetaan vain viisi ensimmäistä ilmoittautujaa.
.
Talolla on maskeja ja käsidesiä.
Pidetään huolta turvaväleistä.
Ethän tule paikalle kipeänä.
.
Työpajoja on tukenut Opetus- ja kulttuuriministeriö.
 .
***
 .
FREE DJEMBE WORKSHOPS BY ISMAILA SANÉ @HIRVITALO
.
Friday 20.8. at 18.00-20.00
Saturday 21.8. at 15.00-17.00
 .
Djembe is a goblet drum that is played with bare hands. It is originally from West Africa. Ismaila Sané is a Senegalese born percussionist, singer, solo dancer of African ballet, choreographer and pedagogue. Sané has received a lot of recognition during his long international career; in Finland he has been awarded for example by Kalevala Koru Cultural Foundation (The Recognition Prize) and by Ministry of Education and Culture (Prize of Finland, as a percussionist of the band Galaxy). Sané has also been a nominee for an artist of the year in Etnogaala 2017.
.
In Finland Ismaila Sané has become known especially as a band member of Piirpauke, Senfi, Galaxy and Buddha Surfers. Nowadays Sané is leading a fusion band Saïsba that combines West African traditions with afrobeat, rock, funk, jazz and Latino rhythms.
.
Rhythm is like a language, says Ismaila, known as a virtuoso of djembe and bougarabou. Hirvitalo offers you a change to learn this language from the best!
.
Please note that the workshops require signing up. You are able to sign up for only one or both workshops. Sign up by sending an email to hirvitalo.archive@gmail.com. We can only take limited number of participants so we recommend you to act fast! We will let you know did you get the place. In case you will be able to bring your own djembe with you, please let us know it when you will sign up.
.
The workshops will be held outside taking weather into consideration. Little rain won´t be a problem as there is a possibility to build a shelter at Hirvitalo yard. In case of a seriously bad weather, the workshops will be held inside and we will be able to take only five first registrants.
.
There are masks and hand sanitizer available.
Let´s remember proper safety distances.
Please don’t show up if you’re sick.
.
The workshops are funded by the Ministry of Education and Culture.