Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Esittely ja Yhteystiedot


Katso myös:

>>tilat
>>talonkokous
>>näyttelyhaku

Pispalan nykytaiteen keskus, eli kotoisammin Hirvitalo, on vuonna 2006 perustettu kulttuuritila. Hirvitalo pyrkii edesauttamaan monipuolisen ja elävän kulttuuririntaman muodostumista ja hyvinvointia Tampereella ja erityisesti Pispalassa. Hirvitalo on Pispalan kulttuuriyhdistyksen ylläpitämä.

Hirvitalo on kaikille avoin tapahtuma- ja näyttelytila. Talossa on galleria-, kurssi- ja oleskelutiloja kolmessa kerroksessa sekä suuri pihamaa, joka mahdollistaa ulkoilmatapahtumat ja pienimuotoisen puutarhatoiminnan. Talossa on galleriahuoneiden lisäksi yhteinen keittiö ja olotila, sekä viileä kellarikerros työpajoihin. Talolta löytyy myös serigrafiavälineitä ja ulkotyötilat esim. polkupyörän korjaukseen.

Yksi tärkeimmistä periaatteista Hirvitalolla on pysyä ilmaisena sekä näyttelyä pitäville taiteilijoille, tapahtuman järjestäjille että yleisölle. Toiminnan ytimen muodostaa julkinen galleriatoiminta sekä avoimet ja ilmaiset työpajat, keskustelu- ja lukupiirit. Talon toimintatavat tähtäävät yhdessä tekemiseen ja yhteiset tilat huomioonottavaan toimintaan.  Talon ylläpito hoidetaan pääasiassa vapaaehtoisvoimin.

Hirvitalon ympärille on syntynyt monikulttuurinen ja monikansallinen verkosto eri taiteen alojen toimijoita. Myös taiteilijoita eri puolilta maailmaa vierailee esittelemässä taidettaan ja järjestämässä työpajoja Hirvitalolla.

Hirvitalo ei ole vain galleria, vaan elävä, alati muuttuva, ihmisten yhdessä muovaama yhteisötaideteos, laiskottelun, kekseliäisyyden ja yllättävän toimeliaisuuden tila.

Jos kiinnostuit, tule pistäytymään, ota yhteyttä tai vieraile facebooksivuilla ja Hirvifoorumilla!

Hirvitalo on auki näyttelyiden aikana ti-su klo 14-19,
näyttelyiden ripustuksien aikana kiinni

Pispalan Nykytaiteen Keskus Hirvitalo
Hirvikatu 10
33240 Tampere

Perille pääset helposti linja-auto 10:llä (ajoaika keskustasta 10min, pysäkki Tahmelan kaupan kohdalla)
Reittiopas: Linja 10

Ota yhteyttä sähköpostitse:
hirvitalo.archive[at]gmail.com